Edqvists
Blomstermästarna i Finspång

Edqvists består nu av en butik i Finspång. Från början fanns Centrumbutiken som sedan starten 1928, legat på samma ställe i Centrumhuset, Finspång. Det var en gammal anrik affär med gott rykte om god kvalitet och hög kunskap hos personalen. Jag ägde butiken sedan 2005 och fram till januari 2016 då jag efter mycket funderande, ångest och räknande beslöt att stänga igen butiken. Under de här åren har vi fått möjlighet att utöka butiksytan till den tredubbla.I mars 2010 blev vi som en av de första butikerna i Sverige en Interflora fresh-butik. Hösten 2017 ändrade Interflora internationellt logotype och konceptinnehåll. Interflora Sverige ombildade de tre grupperingarna: blommogramombud, Interflora och Interflora fresh till: endast butik som ombesörjer blommogram och presentkort eller som det vi gick med i Interflora Konceptbutik. Vi arbetar hårt med ett utvecklat miljöarbete, stor service till våra kunder och hög kundskap hos våra florister.

Eftersom jag alltid söker utmaningar och ständigt arbetar för att utveckla mig och min personal så kunde jag inte motstå chansen att få planera och öppna en helt ny butik belägen i Gallerian på Viberga. 17/11-2012 slog vi alltså upp portarna till en ny Interflora fresh-butik i Finspång. Nu sedan nedläggningen av Centrumbutiken arbetar vi vidare på utvecklingen på Viberga.Den 26/4-2017 öppnade vi en trädgårdsbutik, den finns på baksidan av Viberga där Coop själva hade växter för ett antal år sedan. Vi ser det som en stor, rolig utmaing och det känns som ett välkommet tillskott för Finspång som inte har någon större trädgårdsbutik.Här hittar du fin trädgårdsinredning, kvalitetsjord och näring, sommarplantor, perenner, grönsaker och kryddor  samt lite buskar och träd. Vi tar även hem speciella sorter på beställning.

Vårt mål är att ni hos oss ska kunna hitta allt ni söker och lite till. Märken vi bl.a. jobbar med är: Majas Cottage, Wikholm Form, Madam Stoltz, Ib Laursen, Miljögården, dbkd, Mitt & Ditt, Ester & Erik ljus, PR Choklad, Åre chokladfabrik, Nordiq, Eldgarden, Västanvinden, Wexthuset, Västergården,Granquists Plantskola, Hasselfors Garden, Algomin, Impecta, Larsviken (potatis och lök) och Weibulls

  • Årets nyföretagare 2007 
  • Miljösertifierade
  • Gesäll- och Mästarbrev
  • Legitimerade Florister
  • Bästa Monter under Finns i Finspång-mässan 2016
  • Årets Entreprenör 2018